Home Haine firma
Haine firma
Haine firma PDF Imprimare Email
Haine firma
Scris de irina86   
Marţi, 28 Iunie 2011 14:09

Haine de firma sunt este foarte adevarat, mai scumpe decat hainele care nu au nici o marca sau care nu au o marca consacrata, haine de firma deci nu sunt deloc haine ieftine, nici macar la reduceri. Care este diferenta insa dintre o marca consacrata, care o data prezenta si pe o pereche de sosete le transforma pe acestea in haina de firma, si o marca mai putin consacrata.

Diferenta poate sa fie nici una. Simpla prezenta a unei marci face hainele sa fie de firma. In general haine de firma sunt considerate de o mai buna calitate. Acest lucru este adevarat, pentru a-si pastra imaginea de lucru de calitate, firma respectiva trebuie sa scoata pe piata numai lucruri de calitate.

Calitatea costa bineinteles mai mult, materialele trebuie sa fie bune, lucrul trebuie sa fie sigur si bun, insa haine de firma au preturi mult mai mari decat haine nu de firma dar de aceeasi calitate. Diferenta de pret poate sa fie una imensa. Care este atunci diferenta?

Diferenta consta in faptul ca atunci cand cumperi haine de firma, cumperi mai mult decat hrana pentru femei sau barbati de calitate. Cumperi mai mult decata calitatea, cumperi o imagine. Cumperi imaginea pe care marca respectiva si-a creat-o.

Daca imaginea firmei este „o firma pentru sportivi” cei care vor cumpara haine de firma de la aceasta marca sunt sportivi, ce este interesant insa este ca imaginea de sportiv o va avea si cel care nu este sportiv dar care poarta respectivele haine de firma.

La haine ca si la alte accesorii, ce stim despre Rolex? Rolex este o marca de ceasuri pe care o cumpara oamenii bogati. Da, ceasul poate sa fie de aur cu praf de stele si poate ca merge fenomenal de bine dar la fel este si un ceas de 500 de lei de la mall. Imaginea insa nu este aceeasi.

Acelasi lucru si cu haine de firma. O imagine, o idee, cand cumparam haine de firma cumparam mai mult decat o acoperitoare impotriva frigului care sa nu ne faca sa aratam mai grasi decat suntem, cumparam haine de firma pentru o imagine deja existenta.

Ultima actualizare în Miercuri, 29 Iunie 2011 09:09
 


Sondaje

Garderoba dv. contine haine moderne sau haine clasice?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com